اطلاعات شما

حذف حساب کاربری

چگونه حساب کاربری Pensday و تمام اطلاعات مرتبط با آن را از داخل برنامه یا با درخواست ایمیلی برای همیشه حذف کنید.

شما می‌توانید حساب کاربری Pensday و تمام اطلاعات مرتبط با آن را هر زمان که بخواهید، برای همیشه حذف کنید. این کار برگشت‌پذیر نیست. سابقه‌ی ثبت اطلاعات، اندازه‌گیری‌ها و حساب کاربری شما ظرف ۳۰ روز از سامانه‌های ما حذف می‌شوند.

نام قبلی Pensday، Tiro بود. اگر برنامه‌ی شما هنوز نام Tiro را نشان می‌دهد، مراحل یکسان است.

روش ۱: از داخل برنامه (سریع‌ترین روش)

  1. Pensday را در گوشی آیفون یا اندروید خود باز کنید. در صفحه‌ی اصلی، روی آواتار خود بزنید تا پروفایل باز شود.
  2. در بخش اطلاعات شما، روی حذف حساب و تمام اطلاعات بزنید.
  3. پیام «همه‌چیز حذف شود؟» را تأیید کنید. تمام اطلاعات از دستگاه شما و سرورهای ما پاک می‌شوند.

همچنین می‌توانید ابتدا در همان بخش اطلاعات شما، روی دریافت خروجی اطلاعات من بزنید تا یک نسخه از اطلاعات خود ذخیره کنید.

روش ۲: از طریق ایمیل

از نشانی ایمیل مرتبط با حساب کاربری خود، ایمیلی با موضوع «حذف حساب کاربری من» به support@pensday.com بفرستید. ما درخواست شما را تأیید می‌کنیم و حذف را ظرف ۳۰ روز انجام می‌دهیم.

این کار برگشت‌پذیر نیست

پس از حذف، سابقه‌ی ثبت اطلاعات و اندازه‌گیری‌های شما قابل بازیابی نیستند. اگر فقط می‌خواهید مدتی از برنامه استفاده نکنید، می‌توانید به‌سادگی از حساب خود خارج شوید.

از ما بخواهید حساب شما را حذف کنیم

از تیم Pensday بخواهید حساب Pensday شما و داده‌های مرتبط با آن را حذف کند.

support@pensday.com